Om oss

Wermdö/Nacka Begravningstjänst är en del av Nova Begravningsbyrå AB. Vi har funnits sedan 2011 och har vårt huvudsäte på Värmdö utanför Stockholm. Sedan start har vi levererat tjänster och produkter av hög kvalitet inom begravningar och frågeställningar relaterade till en anhörigs bortgång.

Vårt engagemang för de personer och familjer vi träffat genom åren har resulterat i att vi idag är det mest rekommenderade företaget inom begravningstjänster öster om Stockholm.

Söker du en begravningsbyrå med lokal förankring, lokal samverkan och fristående entreprenörskap? Välkommen till oss!

Vision

Vi strävar alltid efter att du ska få den bästa hjälpen och bemötandet i en svår stund. Med trygghet, kunskap, omtanke och engagemang ser vi till att du får ett fint avsked med allt det praktiska som en begravning innebär. Vår vision är tydlig - att vara Värmdös mest engagerade och anlitade begravningstjänst.

Vår kunskap

Vi som äger och jobbar på Wermdö/Nacka Begravningstjänst är utbildade begravningsrådgivare och jurister. Orden empati och omtanke är två ord vi värderar högt. När du anlitar oss köper du inte enbart våra tjänster och produkter, utan också vår kompetens. Den ligger till grund för att du ska känna dig trygg i att vi är professionella och engagerade i dig som kund.

vi som jobbar här

Det är oss du möter

Andrés Zuniga

Grundare och ägare

Carina Lobro Gaude

Administratör / ceremonivärd

Leif Eriksson

Rådgivare / ceremonivärd

Erik Stenekas

Jurist

Alicia Kauntz

Jurist

Yvonne Östlund

Jurist