Om oss

Wermdö/Nacka Begravningstjänst är en del av Nova Begravningsbyrå AB som har funnits sedan 2011 med huvudsäte på Värmdö. Under resans gång har vi levererat begravningar, tjänster och produkter som har hållit hög kvalité och med många nöjda familjer.

Detta har resulterat att vi idag är Värmdös mest rekommenderade företag inom begravningstjänster. Söker du en begravningsbyrå med lokal förankring, lokal samverkan och fristående entreprenörskap?

Välkommen till oss.

För bästa möjliga service mejla eller
ring innan ni besöker oss.

Vision

Vi strävar alltid efter att du ska få den bästa hjälpen och bemötande i en svår stund. Med trygghet, kunskap och omtanke så ser vi till att ordna ett fint avsked med allt som hör till. Vår vision är tydlig, att bli Värmdös och Nackas mest anlitad begravningstjänst.

Vår kunskap

Vi som äger och jobbar på begravningstjänsten är utbildade begravningsrådgivare och jurister. Orden empati och omtanke är två ord vi håller väldigt högt hos oss. När du anlitar oss så köper du inte enbart våra tjänster och produkter, utan också vår kompetens. I den ingår alltid trygghet och professionalism från vår sida till dig som kund.

vi som jobbar här

Det är oss du möter

Andrés Zuniga

Grundare och ägare

Carina Lobro Gaude

Administratör/ceremonivärd

Leif Eriksson

Rådgivare /ceremonivärd

Erik Stenekas

Jurist

Alicia Kauntz

Jurist

Yvonne Östlund

Jurist