Hur går jag vidare i livet?

All sorg är unik eftersom alla människor och alla relationer är unika. En livscoach kan hjälpa dig att bearbeta, försöka förstå och att så småningom titta på livet framåt.

Att lära sig leva med sorgen tar olika lång tid för olika personer. Det beror också på vilken förlust som orsakat sorgen. En del behöver prata mycket och få stöd långt efter förlusten. Andra hanterar sorgen bäst själv eller med sina närstående.

Vad kan jag göra för att må bättre?

Ofta är det viktigt att kunna prata om det som har hänt. Det kan kännas svårt och jobbigt att berätta, men efteråt kan det kännas bättre. Förutom att samtala finns några grundläggande saker som kan hjälpa dig att må bättre.

  • Be om hjälp och stöd från närstående eller vänner
  • Sänk kraven på dig själv
  • Försök att sova och äta på regelbundna tider
  • Rör på dig en stund varje dag
  • Håll kontakt med människor som du mår bra av
  • Ha tålamod och var snäll med dig själv
  • Ge dig själv den tid du behöver för att hitta ny kraft

Vad kan jag få hjälp med från en livscoach?

I samtal kan du få hjälp med att sätta ord på smärtan och saknaden. Få verktyg för att kunna stå ut när det är svårt. Men även vägledning i att kunna ta steg för steg för att närma dig det som ger värde, meningsfullhet och livsglädje igen.

Vem är Britt-Marie?

Wermdö/Nacka Begravningstjänst samarbetar med, Britt-Marie Syrén, som är grundaren av företaget, ECC by Syrén AB. Hon har över 30 års gedigen erfarenhet av att arbeta med unga och vuxna från olika slags bakgrund som politiker, näringsledare, föräldrar, sjuksköterskor och studenter. Britt-Marie har levt sin kunskap för att hon varit i den och under åren kontinuerligt utbildat sig. Britt-Marie är en av världens sju främsta licensierad Livscoacher.

Vill du komma i kontakt med Britt-Marie?

Ring: 070-262 34 22
Mail: bm@eccbysyren.se
Hemsida : www.eccbysyren.se

Alla sörjer vi på olika sätt och sorgens uttryck kan skifta inom dig från stund till stund. Tillåt sorgen hur den än ter sig.

Ibland gäller det att ha tålamod med sig själv. Ge dig själv den tid du behöver för att hitta ny kraft